Tip, co ke svačině – moje oblíbená
Stále vymýšlím, co jíst, a přitom nepřibrat a pochutnat si.
Velmi jsem si oblíbila tapiokový pudink.
Příprava je jednoduchá.
Tapioku propláchnu vodou a namočím minimálně na 3 hodiny (lze nechat přes noc). Vodu sliji. Na cca 100 g tapioky pak přidám cca 4x tolik vody (vyzkoušejte i více, nebude pudink sice tak tuhý, ale to vůbec nevadí). Přidám kokosové mléko, množství nechám na vás. Stačí i 100 g, čím více jej přidáte, tím bude puding více krémový.
Já tento puding nesladím, ale to nechám na vás.
Přivedete jej k varu a vařte do zprůhlednění kuliček.
V lednici vám vydrží pár dní.
Rychlá svačina:
tapiokový pudink, 2 lžíce bílého jogurtu, mražené borůvky a dosladit javorovým sirupem.
Absolutní pecka.