Martina

19. listopad 2021 / Butik
Martina

Martina
jsem sestra Soni, výživové poradkyně. Jak mohu mít křivky, když mám doma profíka? Jednoduše, sportuji, tancuji, jím zdravě ale celý život málo. Neumím to změnit, a proto jsem, jak říkám krásná nordická žena se slovanskými kily (ano blondýna).

Naštěstí jsem to už pochopila, že život není o 90x60x90 to ani náhodnou! Vím, že mužům se líbím, protože ze mě vyzařuje klid, dobrá nálada a nadhled. Samozřejmě už vím, jak se obléci, že v hadře volné a neforemné, krásu nenajdu, že je potřeba něco podtrhnout a něco schovat. A o vysokých cenách to není. Dobře kombinovat a ano přiznávám, za mě černá je prostě skvělá ???? ale s doplňky. Až vymyslí tmavší barvu, než je černá, tak ji vyměním ????).

Každá žena je krásná, a to není fráze. Máme spoustu důkazů na internetu, kde je mnoho krásných proměn, jde o to jen chtít zamyslet se a udělat první krok ke změně. Když tak poproste kamarádku, která má vkus, aby poradila. Vy se můžete vnímat úplně jinak než vaše okolí, nemusí to být příjemné slyšet kritiku, ale rozhodně to může rozhýbat proces změny. Nebojte se změn, ty naopak nastartují něco nového a už jen to napětí z něčeho nového je super. Proč nosit 20 let stejně dlouhé a přerostlé vlasy? Šmik a je to šmrnc. Proč nosit pořád kalhoty? Šaty jsou pohodlnější a chlapi milují, když se žena obléká jako žena. Tenisky jdou nosit i k šatům, vše lze, jen se musí chtít.

Věříme, že máme se sestrou co předat, každá jsme jiná. Máme už děti a 30 nám bylo také už před nějakým tím pátkem, ale stále chceme zažívat pocit, že je skvělé být ženou, která je ozdobou v šedi a líbí se.
Věříme že, vám poradíme, nakopneme ke změnám a pomůžeme cítit se spokojeněji.
Protože začít ráno větou: Sluší mi to!  Je prostě povznášející.

Přeji krásné dny s úsměvem
Vaše Martina

Příspěvky dle kategorií


Vyhledávání v magazínu