Zelenina z trošku z jiného pohledu

21. listopad 2021 / Zdraví
Zelenina z trošku z jiného pohledu

Já si rozhodně nemyslím, že jím zeleninu jen kvůli vitamínům, nebude jich tam již totiž mnoho. Ikdyž starou dobrou mrkev, kterou jím téměř denně snad ještě karotenoidy zcela neopustily.
Ale proč zeleninu vlastně jíst?

Pokud potřebujete zhubnout a nemáme dost pohybu, je třeba ubírat na sacharidech. Tak co si tedy dát za přílohu k masu?
Právě tu zeleninu. Já jsem známá tím, že vařím blesková jídla. Nehodlám stát u plotny dlouho.
Připravím si na pánvi buď tofu, nebo kvalitní kus masa na nudličky. Používám ghee, nebo olivový olej (ne za studena lisovaný). A co ta příloha? Pokud je to večeře a v lednici mi nezbyla zelenina od oběda, sáhnu po mražené zelenině. Ta je připravena velmi rychle. Mám oblíbené například čínské směsi, zelené fazolky, špenát, kapustu.. Nebojte se mražené zeleniny. Je sklízena, když je zralá a zamražena v dobré čerstvosti.

Znáte někoho, kdo jí maso + zeleninu a přibírá?

Příspěvky dle kategorií


Vyhledávání v magazínu